Hyra cykel

Hyr cykel och ta dig runt i vår härliga omgivning

I ett samarbete mellan Berte Museum och SIA Glass har du nu möjlighet att upptäcka Slöinge med omnejd. Här möter du flera utflyktsmål, caféer, gårdsbutiker och underbar natur. Du har dessutom bara några få kilometer till havet med både sandstränder och klippor.

Vad ingår?

  • Cykel med cykelkorg, lås och hjälm
  • Fina erbjudanden på härliga platser i vår närbygd, bland annat 2 kulor glass i SIA Glassbutiken och halva priset på entré till Berte Museum
  • Kartor till Slöingerundan och Destination Ingeland, som hjälper dig att hitta guldkornen

Pris

  • 1 dygn 160 kr /cykel
  • 3 dygn 440 kr/cykel
  • 1 vecka 1 000 kr/ cykel

30% rabatt på juniorcyklar. Betalning sker med kort eller swish vid hämtning av cyklarna.

Utlämning

Cyklarna hämtas ut på Berte Museum i Slöinge under ordinarie öppettiderUthyrningstiden är kl. 13.00 till 13.00. Vid önskemål om andra datum eller möjlighet att hämta ut cykel tidigare - hör av dig till museet, e-post: info@bertemuseum.se eller tfn 0346-405 13.

Cyklarna återlämnas på samma plats, nyckelinkast finns, så det går att göra utanför ordinarie öppettider.

Bokningsförfrågan

Du bokar cyklar genom att fylla i formuläret nedan. Din bokning är först genomförd när du fått en bekräftelse från oss via e-post. 

Hyresvillkor

För att det skall fungera med uthyrning av cyklar, gäller följande regler:
Cykeln du hyr av oss är oftast uthyrd på nytt och skall lämnas tillbaks enligt hyrestiden på hyreskontraktet. Om det inte följs tvingas vi ta ut ny dagshyra.

Det finns alltid ordinarie lås på cykeln. Kunden som hyr cykeln/cyklarna är ansvarig att återlämna dem i samma skick som vid uthyrningstillfället. Vid stöld av uthyrda varor debiteras varans inköpsvärde som ni sedan får reglera på er rese- eller hemförsäkring. Cykeln måste alltid var låst för att försäkringar och stöldskydd ska gälla, och ni måste inkomma med en polisanmälan, och nycklarna till oss.

Uthyraren tar inget ansvar vid person- eller klädskada som ev. kan uppstå under hyrestiden.

Förlust eller skada av cykeltillbehör

  • Standard lås/nyckel: 100 kr
  • Hjälm: 200 kr
  • Cykelkorg: 250 kr

Om ni skulle få punktering eller något annat är fel på cykeln, returnerar ni den till oss så får ni en ny i utbyte.

Villkor för avbokningar

•  Mer än 7 dagar innan ingen kostnad
•  Mellan 7 dagar och 3 dagar innan 50%
•  Mindre än 3 dagar innan 100%

Behandling av personuppgifter

När du fyller i dina personuppgifter och gör din beställning kommer dessa att sparas i uthyrarens databas. Uthyraren kommer inte att sälja vidare dessa uppgifter till tredje part, eller på något sätt missbruka dem. När du gör din beställning godkänner du automatiskt att dina uppgifter hamnar i uthyrarens databas. All vår behandling av personuppgifter sker i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning. 

Om du har några frågor om, vill göra gällande någon av dina rättigheter eller i övrigt har frågor kopplade till GDPR kan du höra av dig till vår kontaktperson:

Ulf Henningson
E-post: ulf@siaglass.se
Telefonnummer: 0346-71 51 17 (Gäller endast frågor kring behandling av personuppgifter. I övrigt ring 0346-405 13.)